Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ψιτ! Το καταλάβαμε το κόλπο πάλι. Πάλιωσε.




Μία νέα ανακοίνωση του γνωστού μητροπολίτη που δεν μας «αγαπάει» εμάς τους Παγανιστές και τόσο, έρχεται να διαλύσει και τα τελευταία αποθέματα λογικής που μας στερεί ήδη με εντυπωσιακή μαεστρία η πολιτική τάξη κατά τη διαδικασία της διασώσεως  μας με τη μέθοδο της εξοντώσεως.

Αφού, προσπεράσουμε τους βαρετά ανέμπνευστους και διαρκώς επαναλαμβανόμενους επί χρόνια και χρόνια μειωτικούς χαρακτηρισμούς, που πρέπει να αποτελούν αναφορικό φετίχ των κληρικών της πλάγιο τω τρόπω ιουδαίας, προς τους Θεούς μας και την Πολυθεΐα, και αφού σιγουρεύεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι Παγανιστές –πάει και τελείωσε και αυτό!- κατηγοριοποιεί ως «Δωδεκαθειστές»,  και κατ’ ουσία συμπλέοντα ιδεοληπτικά δοχεία με τη Χ.Α., το προεδρικό ζεύγος του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο
Alexis ονόμασε το γιο του Φοίβο, με τη θέληση της – αστεφάνωτης -  γυναίκας του.. Τί ανθελληνικό όνομα μα την αλήθεια!
 Και πώς να μη καταγγείλει την ανθελληνικότητα του ονόματος Φοίβος, κάποιος που τον λένε… Σεραφείμ (… )?
Το γνωστό αυγό που το πιάνεις και το κουρεύεις σε αυτές τις περιπτώσεις, απέμεινε φαλακρό και αμίλητο μπροστά στη λογική του Σεραφείμ.. Όμως!
Το κλειδί σε όλη αυτή την χωρίς καμία λογική για τους πολλούς ανακοίνωση , κρύβεται και πάλι στη πρώτη παράγραφο που, πάλι, επιμένει να προτείνει ο μητροπολίτης ως «φάρμακον» τον Εθνισμό ενάντια στον εθνικισμό.
Άλλη μία απόπειρα να αφήσει μελλοντικό σημείο αναφοράς, ότι της εκκλησίας της ανήκει και η πρόταση του Εθνισμού.
Κάπου πιο ψηλά στα αρχηγικά της εκκλησίας, σίγουρα θα φτύνουν τον κόρφο τους μην πάρει ο κόσμος στα σοβαρά τη προτροπή
προς τον Εθνισμό του μητροπολίτη.
Γιατί τότε… «και ες αεί έρχεται» .




Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μπροστά στο φαινομενικά αδύνατο.


Τίποτε διαφορετικό δεν ζούμε σήμερα στην Ευρώπη, παρά την ίδια διαρκώς επαναλαμβανόμενη απόπειρα του κατώτερου ανθρώπου, να διαλύσει τη φυσική κοινωνική συνοχή της Εθνικής διαφορετικότητας.
Η οριζόντια επιβολή ενός μοντέλου που κάποτε επιτέθηκε στον Παραδοσιακό κόσμο με βασικό προσωπείο του, την εξ ανατολής θρησκεία.
Αργότερα εδραιωμένος ο κατώτερος άνθρωπος στα εδάφη μας, επιτέθηκε σε όσους είχαν απομείνει αλλού, ώστε να επιβάλλει τις δομές του αλλά και να αφαιμάξει τη γη τους.
Τότε ήταν τα χρόνια των εξερευνήσεων και της αποικιοκρατίας.
Ύστερα, ήλθε η ώρα της αναμέτρησης ανάμεσα στις κάστες του κατώτερου ανθρώπου.
Η σε ιστορικά μετρήσιμο χρόνο ταχύτατη μάχη ανάμεσα στις πολιτικές φατρίες, βρήκε νικητή το νέο προσωπείο της επιβολής της ίδιας παλαιάς επιθυμίας.
Ο νέος ολετήρας έρχεται ακάθεκτος ως οικονομικό μοντέλο και υπόσχεται και αυτός «κάθαρση» κοινωνική και αόριστη μελλοντική «ευημερία», με δεδομένη και αναγκαία την ανθρωποθυσία μερικών γενεών ώστε να επιτευχθεί αυτό.
Ο στόχος ήταν, είναι, και θα είναι πάντα ο ίδιος.
Ο κατώτερος άνθρωπος να διαλύσει τη κινητήρια δύναμη του Ελεύθερου Ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από τους ανεξάρτητους Εθνικούς Πολιτισμούς.
Οι παροπλισμένοι άνθρωποι που ψαχουλεύουν λύσεις στα ερείπια των παλαιών πολιτικών ιδεών τους, ακόμη πιστεύουν στη πλειοψηφία τους, ότι όλο αυτό σήμερα γίνεται για το χρήμα.
Ήταν από πάντα, απλώς  η ακόρεστη δίψα του κατώτερου ανθρώπου για εξουσία..    

Όχι από κάποιο βίτσιο της επιθυμίας μας, κάποια παρόρμηση των συναισθημάτων μας που θέλει περισσότερο να εύχεται παρά να κινείται , εμείς ξέρουμε από τώρα ότι ο κατώτερος άνθρωπος είναι προορισμένος να ηττηθεί.
Και αυτό γιατί ο ίδιος είναι θνητός εν τη γενέσει του.
Έχει ευχηθεί, για την ακρίβεια έχει προβλέψει από την αρχή το τέλος της ιστορίας του.
Η δική μας διαδρομή, όσο φαινομενικά αδύνατη και αν δείχνει να διανυθεί σήμερα, μένει απλώς να περπατηθεί ως απόφασή μας, ακριβώς όπως από πάντα ο ανώτερος Άνθρωπος, ο Εθνικός, είχε να επιλέξει αν ήθελε ή δεν ήθελε να προσπαθήσει να γίνει Ήρωας.
Η θέλησή μας για δικαιοσύνη και ελευθερία, Αρετές που απορρέουν από τον κόσμο των Θεών μας, είναι αυτές, που καθορίζουν και το πεπρωμένο μας.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Επιστολή του ΥΣΕΕ σχετικά με το ερώτημά του Οίκου μας προς τον δήμαρχο Αθηναίων (;)



Αναδημοσιεύουμε (και ευχαριστούμε δημοσίως για τη στήριξη), την επιστολή που απέστειλε το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών προς τον δήμαρχο Αθηναίων (;) με αφορμή την άρνηση απάντησης από μέρους του στο ερώτημά του Οίκου μας (από τις 8 Απριλίου…) σχετικά με τις προσθέσεις του για αδειοδότηση Ευκτήριου Οίκου των Εθνικών.
Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, όλα τα ΜΜΕ συνεχίζουν να κρατάνε σιωπή για το θέμα (αν και έχουν ενημερωθεί).
Αυτή τη φορά, δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε και θα δικαιωθούμε.
ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟ» ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Επιστολή 274 / 3.7.«2013»

Προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη

Κύριε Δήμαρχε,

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε από την ανακοίνωση 19/27.6.«2013» της οργάνωσης Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος - Οίκος Ελλήνων Εθνικών» ότι αρνηθήκατε να απαντήσετε στο από 8 Απριλίου επίσημο, όσο και απλό και σαφές, ερώτημά της για το εάν εμπράκτως αναγνωρίζετε, ως άρχων της πόλεως των Αθηνών, την σε θρησκευτικό επίπεδο ισονομία και ισοτιμία των πολιτών.

Το ερώτημα ήταν, όπως προείπαμε, απλό και σαφές. Σας ρωτούσαν εάν την ευαισθησία που δείχνετε με δημόσιες δηλώσεις σας για τα λατρευτικά δικαιώματα των (στην πλειοψηφία τους αλλοδαπών) μουσουλμάνων, την δείχνετε επίσης και για τα λατρευτικά δικαιώματα των πολυθεϊστών Ελλήνων (στο σύνολό τους Ελλήνων πολιτών και, αρκετών εξ αυτών, δημοτών σας). Εσείς όμως, εντελώς ανεξήγητα, αρνηθήκατε στην συγκεκριμένη συλλογικότητα Ελλήνων πολιτών ακόμα και την τυπική (που πάει να πει υπηρεσιακή, συνοπτική και αόριστη) απάντηση που, ούτως ή άλλως, όπως καλώς γνωρίζετε, δικαιούται ο κάθε πολίτης που απευθύνεται σε δημόσιες και δημοτικές αρχές. 

Οι ερωτήσαντες συμπεραίνουν στην προαναφερθείσα ανακοίνωσή τους ότι κατά την άποψή σας στους Έλληνες Εθνικούς δεν πρέπει «να τους επιτρέπεται να ζουν ισόνομα ως πολίτες ούτε αυτής της πόλης, ούτε αυτής της χώρας». Το συμπέρασμα ακούγεται ίσως βεβιασμένο, δυστυχώς όμως, από όσα δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι καθόλου μα καθόλου τέτοιο. Πέραν του ευρύτερου πλαισίου διακριτικής αντιμετώπισής μας από το φοβισμένο και υπόδουλο στην Ορθόδοξη Εκκλησία «Ελληνικό» Κράτος, υπάρχει όντως και το στενότερο των δημοτικών αρχών, όπου, άλλοι δημοτικοί άρχοντες πετούν κάτω τα στεφάνια και αποχωρούν από εκδηλώσεις μας όταν τους «μαλώνει» ο τοπικός θεοκράτης και άλλοι, όπως εσείς, απαξιούν ακόμη και να στείλουν το τυπικό απαντητικό «ευχαριστώ» στις δικές μας επιστολές συγχαρητηριών για την εκλογή τους.

Με την παρούσα επιστολή μας, κύριε Δήμαρχε, αποσκοπούμε να σας δώσουμε μία ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις των υφισταμένων σας, οι οποίες, θέλουμε να πιστεύουμε, σας εμφανίζουν σαν κάτι που δεν είστε. Περιμένουμε λοιπόν την απάντησή σας επί του ερωτήματος της προαναφερθείσας οργανώσεως Ελλήνων Εθνικών, καθώς και του, πρόσθετου από δικής μας πλευράς, εάν θα διαθέτατε τον απαραίτητο χώρο σε πλατεία του Δήμου σας, ώστε να στηθεί (με έξοδά μας) χάλκινος ανδριάντας του Εθνικού διδασκάλου Γεωργίου Γεμιστού - Πλήθωνος με έμπροσθέν του βωμό για την τέλεση ετησίων φιλοσοφικών «μνημοσύνων» προς τιμήν του.

Μετά τιμής

(ακολουθεί υπογραφή)

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
http://www.ysee.gr/index.php?type=deltia_typou&f=274

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Pater Sol est ductor noster



Τον γονυπετή άνθρωπο τον οδηγεί η αυτολύπηση
Τον παραδομένο άνθρωπο τον οδηγεί αυτό, αυτός ή αυτοί  που τους παραδόθηκε.

Τον άνθρωπο δίχως Μνήμη, τον οδηγούν οι φήμες
Αυτόν που δεν έχει Πίστη, τον οδηγεί ο Φόβος.

Τον δίχως Τόλμη άνθρωπο τον οδηγούν οι φαντασιώσεις.
Όποιος δεν γνωρίζει Πατρίδα, είναι αναγκασμένος να αναζητεί μία στα τυφλά.

Όποιος θέλει να θεωρεί οπωσδήποτε τον εαυτό του αμαρτωλό
θα τον οδηγούν πάντα ατελείωτες αμαρτίες

Όποιον τον οδηγεί η σκιά του, δεν κοιτάει ποτέ Ψηλά.
Όποιος προσεύχεται στην Έρημο, δεν τον ακούει κανείς.

Όποιος δεν μπορεί να Ορκιστεί αληθινά σε κάτι Ιερό,
 περιφέρεται με υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει.

Εν τέλει.
Όποιος ξέχασε, θα ξεχαστεί και ίδιος.


Θησέας Λύκος