Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δημοσιογρα-βία ala ruse monothéiste


Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπακουνάκης του Βήματος, που συντάσσει  στο ένθετο περί Βιβλίων στην εφημερίδα, έγραψε αυτή τη Κυριακή ένα άρθρο με τίτλο «Παγανιστικά» όπου γράφει μεταξύ άλλων:
..«Η αγριότερη έκφραση του Παγανισμού στον 20 αιώνα είναι ο ναζισμός»..
Και συμφωνεί συνυπογράφοντας πλήρως το εισαγωγικό του Σταύρου Ζουμπουλάκη στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο-λίβελο ενάντια στον Παγανισμό που εξέδωσε η βιβλική εταιρία «άρτος ζωής» (η οποία διοργάνωσε προσφάτως ένα άτυπο δικαστήριο εναντίων μας) :  «η διάκριση των ανθρώπων σε δικούς μας και ξένους, σε εχθρούς και φίλους, η λατρεία του αίματος και της φυλής, η έξαρση της φυσικής ρώμης. Παγανισμός είναι βία..»
 Λάθος τελικά. Βία είναι η γραφίδα του ραγιά της ρωμιοσύνης. Μία γραφίδα που δεν θα αναλάβει ποτέ την ευθύνη για την έχθρα που δημιουργεί καθώς θα αφήσει τα αμόρφωτα φανατικά πλήθη να κάνουν αργότερα τη δουλειά για αυτούς.


 Πολλά μας τα λένε πλέον τα δεκανίκια του μονοθεϊσμού, τα χειρότερα εξ αυτών που θέλουν να λέγονται και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ξεκάθαρα και προφανέστατα στρέφουν ανοιχτά την άγνωμη μάζα εναντίον ημών των Παγανιστών, πάντα με δικαιολογία/πρόσχημα πολιτικές αντιπαλότητες του δικού τους συστήματος που αποφασίζουν να το κρατήσουν ζωντανό τρέφοντάς το με τις σάρκες όσων τους εναντιώνονται.



Για όποιον ανάμεσά μας ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει την απόπειρα του κοινωνικού αποκεφαλισμού που στήνεται εναντίων των Εθνικών, είναι καιρός να το καταλάβει τώρα, άμεσα και να αντιδράσει.
Πλέον δεν έχει δικαίωμα κανείς να πει «δεν το κατάλαβα» ή να κρυφτεί πίσω από τον υπολογιστή του πληκτρολογώντας  ηλίθιες «ψηφιακές μάχες».
Προς τον δημοσιοαίσχιστο αυτόν τύπο, θα μπορούσαμε να του στέλναμε 500 επιστολές διαμαρτυρίας οι οποίες θα έπαιρναν 500 ανάλογα χαιρέκακα delete.
Χαμένος κόπος. Βουλωμένα από τα «αλληλούια» αυτιά.

Ας μη παρακαλάμε κανέναν τους. Ας διεκδικήσουμε εμείς το δικαίωμά μας στην Αξιοπρέπειά μας, έντιμα όπως αρμόζει στους Εθνικούς.
Εργασία λοιπόν…



(συνεχίζεται…)

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ολοκληρωτισμοί





Μία ψυχραιμότερη ματιά στο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» μας επιτρέπει να εξάγουμε κάποια
συμπεράσματα.
Δυστυχώς πολλοί είναι εκεί έξω που συνεχίζουν να τρώνε τα εμέσματα-ανακοινώσεις και τις λογοδιάρροιες των πολιτικών στο κοινοβούλιο και στα ΜΜΕ.
Το νομοσχέδιο αυτό, που το επεξεργάζονται με τη βοήθεια των επιτρόπων των Βρυξελλών, σκοπό δεν έχει φυσικά να σταματήσει την επιρροή της Χ.Α. στο εκλογικό σώμα.
Ούτε σκοπό έχει να διατρανώσει τη δημοκρατικότητα των κομματαραίων και να προστατέψει την ανύπαρκτη και αθέλητη έτσι και αλλιώς κοινωνική ειρήνη.
Απλά θέλει να επιβάλει δια του μαστιγίου (το καρότο το έφαγε ήδη ο κάτοικος έμμισθος και δανειολήπτης «πρίγκηψ» της χώρας όταν απολάμβανε τις υπηρεσίες των και τότε εισερχόμενων φθηνών εργατών στα χρόνια της αφθονίας), τη νέα πραγματικότητα.
Αυτή τη πραγματικότητα που η εθνικότητα δεν θα είναι παρά απλά ένα αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό όπως το χρώμα των ματιών. Δίχως πνευματικό βάθος ή πολιτισμική αξία.
Θα είναι ένα χαρακτηριστικό για τα πειθαρχεία να σε αναγνωρίζουν.
Αυτό το νομοσχέδιο που έπεται έτσι ή αλλιώς, θα είναι απλώς ένα 
codex όπως ακριβώς ήταν και τα διατάγματα του Θεοδόσιου.
Δηλαδή απλώς μία διαπίστωση του πώς έχουν τα πράγματα και μία προειδοποίηση για τους απείθαρχους.
Ο Θεοδόσιος έχασε. Εμείς υπάρχουμε ακόμη παρά τα διατάγματά του.
 Τώρα ας νικήσουμε και αυτούς.


                          
                  


Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Επιστρέφουν. They Return



Κανένας δεν μπορεί να σβήσει μία Φωτιά όταν αυτή ανάβει και θεριεύει από τη Ψυχή σου.
Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τον Ήλιο στον Ουρανό, τη Θάλασσα όταν φουσκώνει, τους Ανέμους όταν ταξιδεύουν.
Κανένας και τις Παραδόσεις μας που επιστρέφουν..

No one can stop a Fire when she Lights and Bursting from within your soul
No one can stop the Sun in the Sky, the Sea when she inflates, the Winds as They travel.
..and no one our Traditions as they are Returning


Θησέας Λύκος
http://mightymagnaeuropa.blogspot.gr/

Αίμα και βία στα Alter Ego του μονοθεισμού




Αφού διάβασα με προσοχή το άρθρο του infognomon  κατανόησα μόνον έναν ατελείωτο κατάλογο παραδοχής της αιματηρής επιβολής των μονοθεϊστικών θρησκειών ανά τον κόσμο και μία πρόταση(;) ανοχής μερικών ακόμη στο παρανοϊκό επιχείρημα "δώστε μας χρόνο να δούμε ΑΝ θα καταφέρουμε να εκοσμικευθούμε" (όταν επικρατήσουμε εμείς στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Δύση).
Με ακόμη απλούστερα λόγια το άρθρο απλά δηλώνει ότι το Ισλάμ επιτίθεται και η Δύση καλά θα κάνει να κάνει υπομονή μέχρις ότου του φύγει η "αρχική κάψα" και βρει το πάτημα του ενδεχόμενου μόνον υπαρκτού ανθρωπισμού του.

Εγκλήματα του μονοθεϊσμού που δικαιολογούνται από πάνω κατά τους συγγραφείς αφού «έτσι επιβάλλονται όλες οι νέες θρησκείες»

Ένα απλώς τραγικό θεοκρατικό άρθρο, χρήσιμο όμως για κάθε Εθνικό και κυριότερα για όσους τυχόν πιστεύουν ακόμη ότι θα χαίρουν του οποιουδήποτε ελέους ανάμεσα στο μανιασμένο πόλεμο που διεξάγει η μονοθεϊστική θεοκρατική τρομοκρατία για την επικράτηση του δυνατότερου
alter ego  της.                                    

                                           

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι χίμαιρες του μονοθεισμού



Το διαβάσαμε στη πιο πρόσφατη ανακοίνωσή του και αυτό: Χριστιανός αξιωματικός
 (ο γνωστός μητροπολίτης που δεν (;) αντέχει τη Χρυσή Αυγή και φυσικά με τίποτα και τον Παγανισμό), προτάσσει τον Εθνισμό ως «αντίδοτο» στον «εθνικισμό».
Και επειδή δεν τους έπιασε ξαφνικά η τάση να αυτοκτονήσουν μιας και αν πραγματικά προέτασσαν τον Εθνισμό ως το υγιές και πρέπον, θα έπρεπε να γίνουν και.. Εθνικοί ακυρώνοντας το κατασκεύασμα του μονοθεϊσμού και των πολιτικών υποκατηγοριών του (διεθνισμός, καπιταλισμός), είναι πολύ παραπάνω από προφανές, για την ακρίβεια κραυγαλέο, ότι απλά πάνε να οικειοποιηθούν τον Εθνισμό μας, ότι δηλαδή φωνάζουμε και προτάσσουμε οι Εθνικοί τόσα χρόνια,  αφαιρώντας του ταυτόχρονα και το πιο βασικό στοιχείο του, δηλαδή την αυτοχθονία των Εθών του που συμπεριλαμβάνει αυτονόητα τη Φυσικώς

αναπτυσσόμενη  Λατρεία και τις Θρησκευτικές πεποιθήσεις που όπως και να το κάνουμε δεν αλλάζει, είναι από χιλιάδων επί χιλιάδων ετών «κατοχυρωμένες» ως Παγανιστικές, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνον).
Το αμαρτωλό άλμα  που επιχειρούν να κάνουν ώστε να εθνικοποιήσουν τον μονοθεϊσμό (ξαναχρησιμοποιημένο σε πολεμικές περιόδους και ο νοών νοήτω),  απλά είναι μία τρύπα σε βρώμικο νερό μιας και έτσι θα ακυρώσουν αυτόματα  όλο το μήνυμά του. Δηλαδή την αεθνία και την αρνησιπατρία που αποτελεί βασικό συστατικό κάθε μονοθεϊστικού δόγματος.
Ας σας είναι γνωστό ότι δεν σας χαρίζουμε λοιπόν ούτε τον Εθνισμό ούτε τις Πατρίδες μας! Εθνισμός είναι αυτονόητα Παγανισμός! Παγανισμός είναι αυτονόητα Εθνισμός! Και μόνον έτσι θωρεί ο Άνθρωπος Πατρίδες!  
Όμως, ο Παγανισμός, που επιμένετε τόσο βαρετά και άκομψα σε αυτό, δεν είναι μια κομματικοποιημένη/παραταξιακή αντίληψη για να μας κατατάξετε και να μας χωρέσετε σε ένα από τα δικά σας κατασκευασμένα ιστορικά κοστούμια για να ξεμπερδέψετε.
Τώρα, είναι η ώρα των Εθνών, τώρα είναι η δική μας σειρά.



Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Για όσους δεν έχουν αρκετό Παρόν να υπερασπιστούν





Οι παρακάτω στίχοι, γραμμένοι από νέα παιδιά της Αγγλίας, Αδελφούς μας, αφιερώνονται,  στους ψυχονεόπτωχους που διακρίνουν παντού «βάρβαρους  χωρίς αξίες και πολιτισμό»
στην όψη των άλλων Παιδιών της Ευρώπης, την ίδια στιγμή που αφήνουν μάλλον ανεμπόδιστα σήμερα τη δική τους Πατρίδα να βουλιάζει κάθε μέρα στην ανυπαρξία του χάους μεταξύ των στενών της «οικονομικής κρίσης» των δελτίων στις 8, και της δεδομένης ψυχικής πληρότητάς τους, ότι το παρελθόν των Προγόνων τους είναι αρκετό ώστε να μη χρειάζεται τελικά να δημιουργήσουν το δικό τους  παρελθόν για να παραλάβουν οι απόγονοί τους.
Πάψτε να αυτοϊκανοποίεστε με το Παρελθόν μας αν δεν μπορείτε να συμμετέχετε στο Παρόν μας.
Μας το λερώνετε



Υπερασπίζοντας το Βασίλειο


Αν
βρεθείς στην άκρη ενός εχθρικού σπαθιού ,
Τράβηξε τους πάνω σου,
Κοίταξε μέσα στα μάτια τους και γέλα

Κοίτα στο μέλλον
Δέστε τους, τα παιδιά της Engla,
Το Αίμα της Γης

Για κάθε σταγόνα αίματος
Που έπεσε στο έδαφος
Σημαίνει ότι θα ζήσεις,
Στη Πατρίδα που αγαπάς,
Για πάντα!

Θα κοιτάξεις πίσω,
(θα) είσαι μεταξύ των Προγόνων,
Των Πατέρων της Αλβιώνος

.............................................
Defending the Realm

If you find yourself,
On the tip of an enemy sword,
Pull them close to you,
Look in to their eyes and laugh,

Look to the future
See they, children of the Engla,
Blood of the Land

For a drop of blood
That falleth to soil
Means you will live,
In the Land that you love,
Forever!

You will look back,
Be among ancestors,
The Fathers of Albion