Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Οι επόμενοι αρχηγοί της εδέμ .





Δεν έχει να κάνει με κάποιου είδους φοβικότητα απέναντι στο γενικά προσδιοριζόμενο «διαφορετικό». Ούτε είναι θέμα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι έτσι, όταν εμείς δεχόμαστε αιώνες τώρα τα ραπίσματά της από τους τωρινούς κουρασμένους ιδεολογικά κυρίαρχους.
Έχουμε δει όχι μόνον μέσα στα περάσματα της ιστορίας, αλλά και στο παρόν μας, τι θα σημάνει η προωθούμενη από συγκεκριμένα συμφέροντα και ολοταχώς καλπάζουσα διάδοση  του Ισλάμ στην Ευρώπη. Δεν είναι έτοιμη η Ήπειρος μας αυτή τη στιγμή να διαχειριστεί τις ιδέες που αναδύονται πασχίζουσες από τα ίδια της τα σπλάχνα, είναι ανόητο να εκφράζει σιγουριά κάποιος ότι θα μπορεί να ζήσει αρμονικά και με κοινωνική νηνεμία όταν θα αντιμετωπίσει άμεσα τα προστάγματα μίας ακόμη μονοθεϊστικής μισαλλόδοξης για τα δεδομένα μας κοσμοθέασης που μας έχει δώσει προ πολλού ένα όνομα για να μας αναγνωρίζει και να μας ξεχωρίζει: Kuffar, «οι άπιστοι».  
Αν και οι λόγοι που συμβαίνει τώρα αυτή μαζική μετακίνηση των ανθρώπων της ημισελήνου προς την Ευρώπη αξίζει ένα νέο κείμενο –που θα υπάρξει!- εδώ καταγράφονται ελάχιστες σκέψεις για το τι θα σημάνει η όλη αυτή συγκρουσιακή κατάσταση που εσκεμμένα μας κυκλώνει.
Για τους ρομαντικούς που διαβάζανε περί «μαγικών χαλιών», ονειρεμένων χαλιφάτων και μυστηριώδους ομορφιάς μάτια γυναικών καλυμμένα πίσω από χρυσοποίκιλτα υφάσματα, η πραγματικότητα τους ταρακουνά από τον ύπνο τους βιαίως. Τί μπορεί να αναμένει λοιπόν ο ενδεχομένως ηττημένος Ευρωπαίος στον τόπο του;
Διαβάστε για την αντιμετώπιση που έχουν οι αδελφοί μας οι Καλάς, ώστε να έχετε και ένα μέτρο που αφορά απευθείας τους Εθνικούς του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος.
Δώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να διαβάσετε τους τρόπους και τα μέσα που χρησιμοποιεί πάνω στους Σύριους πολίτες που δεν συμφωνούν μαζί τους, η θρησκευτικά τροφοδοτούμενη επίθεση των μισθοφόρων ανταρτών (;)στην πολύπαθη ανατολική χώρα.
Αναλογιστείτε τα ανατιναγμένα σκαλισμένα στο βράχο αγάλματα του Βούδα στο Αφγανιστάν, με την ιστορική δήλωση του αρχηγού των Ταλιμπάν, «ότι σπάμε είναι απλώς πέτρες»,

(βλέπε: http://www.rawa.org/statues.htm) .Ενημερωθείτε για τους λόγους που οι Πολυθειστές Ινδοί μετράνε νεκρούς από βόμβες που σπέρνουν τρομοκράτες.
 Σκεφθείτε τη διαχείριση, περί διαχείρισης πρόκειται, του.. προϊόντος γυναίκα. Τολμήστε να δείτε τα Ιερά δικαστήρια που οι αποφάσεις λαμβάνονται με στομωμένα κοντά μαχαίρια στο λαιμό των από πριν έτσι και αλλιώς καταδικασμένων.
Αν σας φαίνεται μακρινή η εικόνα όλων αυτών, δείτε τα αυτοκόλλητα στο Λονδίνο που οριοθετούν τις περιοχές που ισχύει από τώρα κιόλας η Σαρία. Διαβάστε για ποιον λόγο ή με ποια δικαιολογία έστω, η Αίγυπτος βυθίζεται στο χάος. Δεν φταίνε όσοι κατάγονται από αλλού γενικώς. Φταίνε όσοι θέλουν να επιβάλλουν δια της βίας το «αλλού» και εδώ.  


 
Να, μερικά μόνο παραδείγματα λοιπόν.
Δεν είναι θέμα δικής μας μισαλλοδοξίας, το είπαμε. Θα είναι γελοίο να μας προσάψει κανείς κάτι τέτοιο, αν και όχι μη αναμενόμενο από τους πάσχοντες από διαταραχή προσωπικότητας «πολίτες» της καταστροφικής εποχής.


 Η απάντηση που πήρα προσωπικά από εκπρόσωπο Ισλαμιστών σε δημόσια ερώτηση που του απηύθυνα για το τι θα συμβεί ανάμεσά μας σε περίπτωση επικράτησής τους, ήταν, ότι αν οι «λαοί» μας συνάψουν
συμφωνία ειρήνης, θα μας..ανεχτούν(!) αν όχι..
Η λύση στο πρόβλημα αυτό, δεν ξεκινά με την έναρξη ενός «αντί» τύπου αγώνα. Όχι. Δεν ξεκινά με τον ετεροπροσδιορισμό του τί δεν είμαστε. Ξεκινά από τη δεδομένη θέση μας του τι είμαστε, ότι υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα που έχουμε στην αυτοδιάθεσή μας ζώντας στις αυθεντικές μας Πατρίδες. Η ενδυνάμωση της δικής μας ταυτότητας είναι η λύση. Αυτό αποκρούει τους σάκους τις μισαλλοδοξίας και απομακρύνει με σχετική ασφάλεια χαοτικές καταστάσεις.
Όταν ξέρεις ποιος είσαι, ξέρεις τι θέλεις, μπορείς να το υπερασπιστείς ψύχραιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: