Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Έλληνες, Ευρωπαίοι, Εθνικοί, Υπερήφανοι.


Ένα μικρό κείμενο προσδιορισμού και όχι ετεροπροσδιορισμού.

Ένα κείμενο - Κάλεσμα, για όσους αισθάνονται μέσα τους, τους χτύπους της κοινής μας Καρδιάς στο σώμα της Ευρώπης, για όσους αντιλαμβάνονται την Εθνική μας Παράδοση δίχως τα στενά όρια του «χθες» ή του «κάποτε».
Μία απόκρουση στα χτυπήματα της Ερήμου.

Τελικώς, ένα Σάλπισμα προς Νικητές. Για όλους εμάς. Τα Παιδιά των Εθνών.

Μία ακόμη Εργασία από τις διαδικτυακές μας Εκδόσεις, συνδράμοντας στον Αγώνα για την Υπεράσπιση των Εθνικών Παραδόσεων.

Περισσότερα

2 σχόλια:

Ιεροφάντης είπε...

Τις σκέψεις και τα αισθήματα που έχω μέσα μου, τα βλέπω επιτέλους αποτυπωμένα σε χαρτί.
Ανάμεσα στον "παγανισμό" κάποιων εθνομηδενιστών αριστερούληδων που βγάζουν φλύκταινες με τα ιδεώδη του Ηρωισμού, της Παράδοσης, της Πατρίδας, του Αίματος κατακρίνοντας ως ρατσιστικό το όραμα της Ευρώπης των Εθνών και ανάμεσα στον "παγανισμό" κάποιων σωβινιστών ελληναράδων που βρίζουν τους όμαιμους και ομότροπους αδερφούς μας που κατοικούν σ' άλλες περιοχές της Μητέρας Ευρώπης, και περιμένουν τα αστρόπλοια των έψιλον, ξεπροβάλλει τελικά ο όντως Παγανισμός που γέρνει ευλαβικά το κεφάλι του στο Φυσικό νόμο και τάξη.
Διαβάζω το μπλογκ εδώ και καιρό. Κάνεις/κανετε σπουδαία δουλειά.

Θησέας Λύκος είπε...

Αρη σε ευχαριστώ/ούμε πολύ και ειλικρινά για τη καλή σου γνώμη περί του έργου μας. Τους μεν πρώτους που αναφέρεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να συμπεριλαμβάνουν εαυτούς ανάμεσα στους Παγανιστές,χώρος λίγο-πολύ συγκεκριμένος τελικά, και όχι ανάμεσα στους New Agers στους οποίους θα ταίριαζε η αντίληψή τους περισσότερο. Το ότι είναι "Αριστερούληδες" και όχι Αριστεροί είναι μία πετυχημένη λέξη που χρησιμοποίησες, καθώς η Αριστερά στο σύνολό της δεν είναι απάτριδα.Ίσα-ίσα που υπάρχουν ρεύματα αρκούντως Πατριωτικά τα οποία εκμηδενίζουν οποιαδήποτε στιγμή το σωβινισμό της αστικής ακροδεξιάς που μη γελιόμαστε, στην Ελλάδα του σήμερα ζει, βασιλεύει και συνεχίει να απογοητεύει.
Σε αυτούς ανήκουν και οι μεσιανιστές των ufo-Ε που τελικά αποτελούν και την απόλυτη προσωποποίηση του νεοελλαδίτικου καναπεδισμού και της ελεγχόμενης ψυχοπάθειας.
Ναι, είναι αδύνατον να φανταστείς μία Ευρώπη δίχως τις εντόπιες Παραδόσεις και τα Έθνη που τις φέρουν να ανθούν και να επιζητείς αυτή η Ευρώπη να αποτελείται από ανθρώπους που θα δημιουργήσουν Πολιτισμό. Η Εθνική συνείδηση, αλλά αυτό δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί άνθρωποι ακόμη, δεν πιέζεται τόσο προς την αποδοχή του πολυπολιτισμού αφού αυτό το έχουν ήδη δεδομένο οι κρατούντες, αλλά προς πραγματική οικονομική εξαθλίωση που στοχεύει σε συγκεκριμένες μελλοντικές συγκρούσεις ανάμεσα σε απολύτως συγκεκριμένα οικονομικά λόμπι που θέλουν το έλεγχο των αναλώσιμων ανθρώπων, των μελλοντικών μαχητών της ιδεολογίας-τίποτα και τελικώς σε μία υπαρκτή παγκόσμια βαβέλ. Η λέξη είναι πολύ συγκεκριμένη που χρησιμοποιώ, μιας και ως σύμβολο για τους εχθρούς των Εθνικών Παραδόσεων, πιστεύω είναι φετιχιστικά απόλυτο και καθοριστικό.