Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δημοσιογρα-βία ala ruse monothéiste


Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπακουνάκης του Βήματος, που συντάσσει  στο ένθετο περί Βιβλίων στην εφημερίδα, έγραψε αυτή τη Κυριακή ένα άρθρο με τίτλο «Παγανιστικά» όπου γράφει μεταξύ άλλων:
..«Η αγριότερη έκφραση του Παγανισμού στον 20 αιώνα είναι ο ναζισμός»..
Και συμφωνεί συνυπογράφοντας πλήρως το εισαγωγικό του Σταύρου Ζουμπουλάκη στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο-λίβελο ενάντια στον Παγανισμό που εξέδωσε η βιβλική εταιρία «άρτος ζωής» (η οποία διοργάνωσε προσφάτως ένα άτυπο δικαστήριο εναντίων μας) :  «η διάκριση των ανθρώπων σε δικούς μας και ξένους, σε εχθρούς και φίλους, η λατρεία του αίματος και της φυλής, η έξαρση της φυσικής ρώμης. Παγανισμός είναι βία..»
 Λάθος τελικά. Βία είναι η γραφίδα του ραγιά της ρωμιοσύνης. Μία γραφίδα που δεν θα αναλάβει ποτέ την ευθύνη για την έχθρα που δημιουργεί καθώς θα αφήσει τα αμόρφωτα φανατικά πλήθη να κάνουν αργότερα τη δουλειά για αυτούς.


 Πολλά μας τα λένε πλέον τα δεκανίκια του μονοθεϊσμού, τα χειρότερα εξ αυτών που θέλουν να λέγονται και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ξεκάθαρα και προφανέστατα στρέφουν ανοιχτά την άγνωμη μάζα εναντίον ημών των Παγανιστών, πάντα με δικαιολογία/πρόσχημα πολιτικές αντιπαλότητες του δικού τους συστήματος που αποφασίζουν να το κρατήσουν ζωντανό τρέφοντάς το με τις σάρκες όσων τους εναντιώνονται.



Για όποιον ανάμεσά μας ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει την απόπειρα του κοινωνικού αποκεφαλισμού που στήνεται εναντίων των Εθνικών, είναι καιρός να το καταλάβει τώρα, άμεσα και να αντιδράσει.
Πλέον δεν έχει δικαίωμα κανείς να πει «δεν το κατάλαβα» ή να κρυφτεί πίσω από τον υπολογιστή του πληκτρολογώντας  ηλίθιες «ψηφιακές μάχες».
Προς τον δημοσιοαίσχιστο αυτόν τύπο, θα μπορούσαμε να του στέλναμε 500 επιστολές διαμαρτυρίας οι οποίες θα έπαιρναν 500 ανάλογα χαιρέκακα delete.
Χαμένος κόπος. Βουλωμένα από τα «αλληλούια» αυτιά.

Ας μη παρακαλάμε κανέναν τους. Ας διεκδικήσουμε εμείς το δικαίωμά μας στην Αξιοπρέπειά μας, έντιμα όπως αρμόζει στους Εθνικούς.
Εργασία λοιπόν…



(συνεχίζεται…)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να μιλάει ο χριστιανισμός για αγριότητες, και μάλιστα ποιός χριστιανισμός, ο χριστιανοκομμουνισμός. Που εκτός από τις σφαγές αιώνων επί των γηγενών όλου του κόσμου, είναι φορτωμένος και με τις εκατόμβες του Στάλιν, του Μάο, του Ποτ και μιας ντουζίνας άλλων προλεταριακών δικτατορίσκων.

Οι χειρότεροι εγκληματίες της Ιστορίας κρύφτηκαν πίσω από την χριστιανική 'αγάπη' και ο εσμός των εγχώριων χριστιανομπολσεβίκων, αποτελούν τους τελευταίους τους επί Γης απολογητές.

Θησέας Λύκος είπε...

Η διάρθρωση είναι πολύ συγκεκριμένη σε ότι έχει να κάνει με αυτούς τους απίστευτους κάφρους των σαλονιών του Κολωνακίου.
Ζουν στα ρετιρέ τους, συναγελάζονται μόνον μεταξύ τους, ελέγχουν τη πληροφορία προς το αγελαίο πλήθος και αισθάνονται τη σαδιστική ικανοποίηση νομίζοντας ότι η ακριβή πένα τους, δώρο κάποιου "παράγοντα" έχει δικαίωμα επί ζωής και θανάτου προς όποιον στραφεί.

Ανώνυμος είπε...

Όπως η Λιάνα μετά το χαστούκι, που κουνούσε το δάχτυλο στην κάμερα του Κυριακού κοιτώντας κατάματα τους τηλεθεατές και μαλώνοντάς τους: "το καλό που τους θέλω να διορθώσουν την ψήφο τους". Έτσι και οι συνήγοροι των μεγαλύτερων εγκλημάτων της Ιστορίας, μας κουνάνε το δάχτυλο από τα δρύινα γραφεία τους και μας μαλώνουν που είμαστε Παγανιστές.

Με όλο το βυζαντινό κύρος ενός τσιφλικά που απευθύνεται σε έναν κολίγο, γιατί μόνο κολίγοι θα μπορούσαν να τους ανέχονται τόσα χρόνια.

Θησέας Λύκος είπε...

Και φαντάσου ότι το παρόν "Βυζάντιο", φτάνει στο πλέον άδοξο τέλος του. Ούτε έναν άξιο Παλαιολόγο δεν έχει να επιδείξει..

Πανδιων είπε...

Το θεμα είναι πως οι @@ του "αρτου" απ οταν εμφανιστηκαν κανουν καθε τοσο πασαρελα σε πληθος μεσων.

Θησέας Λύκος είπε...

Μα θα μπορούσε να είναι αλλιώς;
Είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τα Μ.Μ.Ε.
Είναι κανόνας: Για να είσαι κάπου "ψηλά", κάποιοι σου χρωστάνε και κάτι τους χρωστάς.
Μερικές φορές, οι ψωνίστικες φωτοπαρουσιάσεις της "κοσμικής Αθήνας" στις φυλλάδες τους, σου δίδουν μία κάποια όψη της συνδιαλλαγής που υφίσταται.
Επίσης, η επιλογή της παρουσίασης άρθρων και βιβλίων σε ανάλογα ένθετα κάθε εφημερίδας είναι ένας ακόμη δείκτης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συγκοινωνούν μονάχα κοινωνικά και εξουσιαστικά. Αριστερά (η αποκαλούμενη) και χριστιανισμός συγκοινωνούν και ηθικά. Η ένδεια της αντίληψης και ο μηδενισμός βρίσκονται στους πυρήνες και των δύο. Σήμερα μάλιστα που το Ελληνικό έθνος-κράτος παραπαίει, είναι καιρός για την εκκλησία να θυμηθεί τις πολυεθνικές της ρίζες. Όσα πραβατάκια τρομάξουν με αφορμή το ύποπτο, παγανιστικό παρελθόν της χ.α και συσπειρωθούν, καλώς. Τα υπόλοιπα θα αντικατασταθούν με προβατάκια λαθρομεταναστευτικής προέλευσης.

Θησέας Λύκος είπε...

Από τις συμφωνίες με το LIDL που προσφάτως υπέγραψε η εκκλησία, μέχρι την αποδοχή της σε επίπεδο ανώτερων κλιμακίων της δημιουργίας τζαμιού (δηλαδή της απόφασης πλήρους και αμετάκλητης εδραίωσης εκατομμυρίων μουσουλμάνων αλλοδαπών)στη χώρα, ως τελευταίες μόνον ενδείξεις, το πράγμα βρωμάει πλέον από παντού.
Εμεις, τί κανουμε;..