Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Όλοι ειλικρινείς ως προς την αιματοχυσία.





Τουλάχιστον αυτός ο τρομοκράτης του μονοθεϊσμού είναι ειλικρινής.

Ο επικηρυγμένος με 4.000.000 δολάρια ταλιμπάν από το Πακιστάν Hakim Ullah Mehsood
σε μήνυμά του που μεταδόθηκε με βίντεο δήλωσε ότι η δημοκρατία είναι ένα πολιτικό σύστημα των παγανιστών που δεν τον πείθει και ότι οι άπιστοι θέλουν να διχάσουν και να διαιρέσουν τους μουσουλμάνους στο όνομα της δημοκρατίας. Επίσης ότι οι ταλιμπάν θέλουν να επιβάλουν τη Σαρία σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες και φυσικά και στο Πακιστάν. Τέλος προέβλεψε ότι μέσω της Τζιχάντ, στο τέλος ολόκληρος ο κόσμος θα υποκύψει στη κυριαρχία του Ισλάμ.
Ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα εδώ:  http://www.globalpost.com/dispatch/news/asianet/130411/democracy-system-pagans-disbelievers-ttp


Κάπως έτσι λοιπόν, με λόγια που στάζουν αίμα από μαχαίρια και σφαίρες ο νεαρός ταλιμπάν, κάνει αυτό για το οποίο κατηγορεί τους δυτικούς. Θέλει και αυτός να επιβάλει το δικό του θεοκρατικό μοντέλο σε αντιδιαστολή στο καπιταληστικό και βαθειά προτεσταντικό μοντέλο της δύσης που το έχει βαφτίσει όχι δίχως κάποιας δόσης ιστορικής ειρωνείας, ως «δημοκρατία».

Η κλασική περίπτωση δυισμού, καλού- κακού, άσπρου- μαύρου, όπου ο ένας αντίπαλος κατηγορεί τον άλλον ως τη «σπορά του κακού» και όλοι μαζί τους παγανιστές και τους «Απίστους» ως τους διαφθορείς.
Ο παράδεισός τους, είναι αναγκαστικά στρωμένος με τα κόκκαλα των πτωμάτων των αντιπάλων τους και φυσικά γεμάτος από τη θολούρα αυτή που χαρακτηρίζει τις φαντασιώσεις επικίνδυνων ψυχοπαθών.
Στη χώρα μας, οι αγαπησιάρικοι ορθόδοξοι, ή έστω η ηγεσία αυτών, μιας και τα «ποίμνια» μάλλον ανησυχούν μήπως και κάποιος περαστικός μπαλτάς σε σχήμα ημισελήνου εμφανιστεί τελικά, καθώς και οι «προοδευτικοί» πολιτικοί, χρόνια όλοι τους έξω από τα διεθνή παιχνίδια εξουσίας, συμπεριφέρονται ως γνήσιοι τρόφιμοι χαρεμιού στις ορέξεις των μελλοντικών πασάδων τους.
Οπότε, δίχως τη παραμικρή έλλειψη πολιτικού ή πολιτισμικού ρεαλισμού, συνεχίζουν και ανοίγουν όλα τα παράθυρα το σπιτιού ενώ έξω μαίνεται αιματηρή καταιγίδα.
Κοινός παρανομαστής όλων των συμμετεχόντων που ανέφερα, η λέξη δημοκρατία, το νόημα της οποίας κάνουν(;) ότι αγνοούν ξεχειλώνοντάς το από κάθε πλευρά ή ακόμη περισσότερο την εχθρεύονται. Με μία σημαντική όμως διαφορά. Όλοι οι από τα μέρη μας, την εχθρεύονται κρυφά (ή και φανερά αν θυμηθούμε το χστιανικό λεχθέν περί δημοκρατίας ως :
civitas diaboli..)και φροντίζουν να σαπιοποιούν και τα τελευταία αποθέματά της που τυχόν παραμένουν ζωντανά.  Η έννοιας της δημοκρατίας που γνωρίζει ο μέσος «πολίτης» είναι η απόλυτη δικαιολογία του να μη κάνει τίποτε για κανέναν έξω από τη τσέπη του (ούτε καν για τη νόησή του) και φυσικά είναι η κορύφωση της οχλοκρατίας και του «δικαιώματος» άνευ υποχρεώσεων.

Με αυτού του τύπου «δημοκρατίας», καθώς και με του άλλου τύπου, της προτεσταντικής καπιταληστικής, καλό είναι να τελειώνει η Δύση και φυσικά η χώρα μας μία ώρα αρχύτερα.
  Ο φανατικός ταλιμπάν με την ακόρεστη δίψα για αίμα, τουλάχιστο ως προς τις προθέσεις του είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος. Όπως ξεκάθαρες οφείλουν να είναι και οι επιλογές μας, οι οποίες θα αποτελέσουν την όποια απάντησή  καταφέρουμε εν τέλει να δώσουμε προς κάθε θιασώτη της θεοκρατικής “civitas fanatici” εντός ή εκτός των τειχών ή στους συμμάχους τους , της “civitas numulariis  
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: