Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Up the Irons! Διαπιστώσεις επί των ημερών..






Εορτασμοί της Άνοιξης στο Kawasaki της Ιαπωνίας, Utamaro Festival
Μία όλο και πιο ηλίθια προσπάθεια στοχοποίησης και εγκλωβισμού των Παγανιστών αυξάνει τη δυναμική της  ακόμη και από τους πλέον άσχετους που ανακάλυψαν νέο θέμα να ασχολούνται. Ειδικά όσοι περνούν τον ακάματο χρόνο τους στα social media εκφέροντας γνώμη για θέματα που ούτε γνωρίζουν ούτε καν τους απασχολούν σοβαρά, γράφουν και σχολιάζουνε με το μέγιστο βαθμό αηδιαστικού λόγου που μπορούν να εκφέρουν, αποδεικνύοντας ,μεταξύ άλλων, το γιατί σε αυτή τη χώρα που- για την ώρα - κυριαρχούν οι ψηφοφόροι αυτοί των social media, όποιος επίδοξος νταβατζής εμφανιστεί όπως η Τρόικα στις ημέρες μας, μπορεί πολύ εύκολα και αγόγγυστα να ανασκολοπίζει τη χώρα από άκρη σε άκρη δίχως ιδιαίτερη αντίσταση αλλά με αρκετή δόση αυτολύπησης από τους ανασκολοπισμένους. Οι τελευταίοι ως γνήσια ηλίθιοι, σταυροκοπιούνται διαδικτυακώς και προσπαθούν να μπουκώσουν όλους εμάς τους Παγανιστές στις στείρες και πολιτικά ρηχές παρατάξεις του σήμερα που δεν είναι political correct για να αισθάνονται ίσως άνετοι να ακολουθήσουν στις επόμενες εκλογές το επόμενο ηγετικό μουτράκι με τη ροζ περιβολή μεσσιανισμού. Λες και ο Παγανισμός υπήρξε η αιτία όλων των δεινών τους. Βαρέθηκα να διαβάζω δεξιά και αριστερά τα περιττώματα του κάθε πικραμένου περί Παγανισμού το τελευταίο διάστημα.
Οι νέες Ιερές Εξετάσεις στήνονται από εδώ και από εκεί, ενώ μέρες που διανύουμε, οι ψυχοπαθείς μονόθεοι επιδίδονται σε ακατάσχετη και ρυπαρή υβρεολογία απέναντι στο Θεό Διόνυσο και τους Παραδοσιακούς Εορτασμούς που λαμβάνουν χώρα στην αυθόρμητη Τίμηση του Βάκχου που δεν λέει να ξεριζωθεί με τίποτα από αυτό το τόπο όσο και αν οι μισότρελοι μανιακοί το παλεύουν αιώνες τώρα.  Υβρίζουν με τόσο μένος λες και ο Θεός μας θα τους φοβηθεί και θα αποχωρήσει. Ματαιότητες της ψυχασθένειας.
Τους φταίνε οι μάσκες, οι μεταμφιέσεις, οι Φαλλοί, το κρασί, και φυσικά όπως πάντα τους φταίει η χαρά της ζωής. Χαρούμενοι άνθρωποι = άδεια ποιμνοιοστάσια.
Κάθε υπερεξουσιαστής που σέβεται το εαυτό του και το μίσος του, μισεί τη ζωή.
Κάθε απόγονος του σκότους φοβάται όταν αυτές οι ημέρες πλησιάζουν κάθε χρόνο.
Έτσι οι πολιτικοί εξουσιαστές προσπαθούν να ευνουχίσουν τον κόσμο με όσες περισσότερες δόσεις τρόμου μπορούν να εκτοξεύσουν, τα πνευματικά τέρατα του μονοθεϊστικού εφιάλτη προσπαθούν να ευνουχίσουν κυριολεκτικά κάθε έκφραση χαράς που συνοδεύει την επιστροφή της Ζωής και το ξανάνιωμα της Φύσης.
Ας μη χαίρονται οι νεκροί. Η Κόρη θα δώσει Θεία Χαρά ξανά στην Μεγάλη Μητέρα καθώς η Άνοδός της θα Φλογίσει κάθε Άνθος, οι Φαλλοί θα ξορκίσουν ξανά, όχι μόνον στην Ελλάδα, κάθε κακό του νου, και η ζωή θα συνεχιστεί. Κάποια στιγμή στο μέλλον, αναπόφευκτα δίχως το τρόμο του θανάτου.
Από εμάς τους Παγανιστές, Καλό σας βράδυ μισόνεκροι..                                                                                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: