Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η Παγκοσμιοποίηση σε κόκκινο και ατσάλινο φόντο




Παγκοσμιοποίηση λοιπόν, ολοκάθαρα και δεδηλωμένα.
Ο υπουργός οικονομικών και οι συμμορίες που υποστηρίζουν τον αφανισμό της διαφορετικότητας των εθνών, αποπειρούνται να εκπληρώσουν τη μαρξιστική μεσσιανική ονείρωξη με όπλο τους την οικονομία την οποία χρησιμοποιούν ως το όχημα της «αναγκαίας» αλλοτρίωσης που ο Μαρξ θεωρούσε δεδομένο να προϋπάρξει για να μπορέσει να οδηγηθεί η ανθρωπότητα στη διεθνιστική της απελευθέρωση.
Αναγκαίες δόσεις μαρξισμού ως δήθεν ανθρωπιστική προοπτική ενός «καλύτερου κόσμου» λοιπόν και καπιταλιστικές μέθοδοι οι οποίες φυσικά από τη δική τους χρηστικότητα δεν γλιτώνει κανένας. Κανένας;
Ο Μαρξισμός, ξεκάθαρα τέκνο της μονοθεϊστικής αντίληψης ο οποίος έχει τις ρίζες του στην ιουδαϊκή αντίληψη των «προφητών» , περνά μέσα από το μεσσιανικό χριστιανικό μεσαίωνα και συνεχίζει να πορεύεται στο διαφωτισμό, όπως εύστοχα σημειώνει ο εβραίος μαρξιστής ψυχαναλυτής  Έριχ Φρομμ στο βιβλίο του «Πέρα από τα δεσμά της αυταπάτης», όπως και κάθε άκαμπτο αντιπαραδοσιακό ολοκληρωτικό σύστημα, συνεχίζει και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα των ολοκληρωτικών δικτατορίσκων. Στερούνται υγιής μεταφυσικής και αντίληψης της Ιερότητας. Ακόμη χειρότερα, θεωρούν τον φυσικό Τρόπο, τον αυθόρμητο δεσμό με την Πατρίδα και τη Φύση ως πρωτογονισμό που πρέπει να ξεπεραστεί.
  Στερούνται του αισθήματος αυτού για το οποίο μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει αν χρειαστεί τη ζωή του για τη προστασία των πολλών της οικογένειάς του, του Έθνους του, του ιδιαίτερου και αυθεντικού Πολιτισμού του.
Οι ολοκληρωτικοί αυτοί κόκκινο-ατσαλένιοι  αισθάνονται άνετα και δικαιωμένοι ότι μπορούν μόνον να αφαιρούν ζωές ή να τις διαλύουν ως εξαρτήματα χάριν των ιδεών τους και των σκοπών τους, αλλά δεν μπορούν να σπνθιροβολήσουν τις ψυχές τους για να τις υπερασπίσουν. Υπερασπίζουν μόνον τους εαυτούς τους με κάθε τίμημα.
Σήμερα, ο εκπρόσωπος της οικονομικής διαχείρισης της χώρας, υπουργός οικονομικών Στουρνάρας, σε μία στυγνή αλλά απόλυτα ειλικρινή στιγμή το είπε καθαρά. Παγκοσμιοποίηση δίχως όρους.
Το ιστορικό σφάλμα τους είναι ότι ο διεθνισμός θα μπορούσε να πραγματωθεί υγιώς μόνον αν οι λαοί επέλεγαν μόνοι τους αυτή τη κατάσταση, κάτι που όμως όχι μόνο δεν συμβαίνει αλλά κάνουν κάτι ακόμη χειρότερο. Τους το επιβάλλουν.
Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε και να προετοιμαζόμαστε για την μαθηματικά σίγουρη και αναπόφευκτη σύγκρουση που θα προκύψει σε κάθε επίπεδο αλλά κυρίως πολιτισμικό. Είναι ένα αναπόφευκτο στάδιο της μαρξιστικής αλλοτρίωσης που επιχειρείται αυτή τη φορά με χρήση κάθε καπιταλιστικού διαθέσιμου μέσου.

Αν ακόμη αναρωτιούνται κάποιοι Έλληνες Εθνικοί, Πολυθειστές, Παγανιστές ή όπως θέλει κανείς να αυτοπροσδιορίζεται, γιατί το κράτος συνεχίζει επιδεικτικά και προσβλητικά να μας αγνοεί, μπορεί να κάνει τις αντιστοιχίες του και να το καταλάβει καλύτερα. Τι δουλειά έχει η Εθνική Παράδοση σε μία οικονομική ανεθνική Παγκοσμιοποίηση; Προφανώς καμία..


Παρακολουθήστε τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: