Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μία Εργασία από έναν Άξιο Φίλο- Τάσος Πετούρης "Μαρούσι- Το Αρχαίο Άθμονον"

Είναι μεγάλη μου χαρά και Τιμή το να βοηθούμε να διαδίδεται ο αγνός κόπος, ο μη κερδοσκοπικός, η συστηματική έρευνα, η μη αποσκοπούσα σε διαστρέβλωση των στοιχείων, εν τέλει η Εργασία με μεράκι και Αγάπη για ότι καλύτερο γέννησε ποτέ αυτή η Ιερή Πατρίδα μας και που κάποιοι πασχίζουν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε.
Ο Καλός μου Φίλος Τάσος Πετούρης, που δεν ξεχνά και βοηθά και άλλους να μην ξεχνούν, έκανε δωρεά μέρος της πολύτιμης έρευνάς του στην Οργάνωση του Θύρσου, και δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω και Δημόσια, όπως αρμόζει σε αυτή τη περίσταση. Ελπίζω η παρουσίασή μας να τον ευχαριστήσει.
..................................................
Με χαρά, η Οργάνωσή μας μέσω του Επίσημου περιοδικού της το οποίο εξελίσσεται διαρκώς σε ένα όλο και πιο ζωντανό τμήμα της Οργανωτικής μας υπόστασης, προσφέρει με χαρά στα Μέλη, στους Φίλους και τους απλούς επισκέπτες της σελίδας μας, μία εργασία του εκλεκτού μας Φίλου και καλού συνοδοιπόρου, Τάσου Πετούρη. Ο Κύριος Πετούρης, είναι ένας ανεξάρτητος ερευνητής, ο οποίος επί σειρά ετών και ακούραστα, με μεγάλη..

συνεχίστε και αναγνώστε το άρθρο στο www.thyrsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: