Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αναφορικά με την επιστολή της Οργάνωσής μας προς τον κ. Βακάκη της εταιρίας Jumbo.



Μετά την αποστολή και δημόσια ανάρτηση της επιστολής μας με ημερομηνία 17-1-«2012» Προς τον κ. Βακάκη σχετικά με τις δηλώσεις του για τους Ιερούς μας Τόπους σε συνέντευξή του σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, η Οργάνωσή μας έλαβε απάντηση από τον κ. Βακάκη αυτοπροσώπως, στην οποία επιγραμματικά μας εξέθεσε κάποιες από τις απόψεις του.
Η Οργάνωσή μας σεβόμενη πλήρως την ελευθερία της σκέψης, την ελεύθερη διακίνηση Ιδεών και εκτιμώντας κάθε διάθεση για διάλογο με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αντιπαραθέσει επιχειρήματα, προσέφερε τη δυνατότητα στον κ. Βακάκη να εκφραστεί δημόσια και να παρουσιάσει τις θέσεις του απαντώντας και στις ερωτήσεις μας μέσω του διαδικτυακού περιοδικού μας  «Ιδεών Άντρον» το οποίο και χαίρει της αναγνωσιμότητας 
αρκετών δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Ευελπιστούμε εν ευθέτω χρόνο να δημοσιοποιήσουμε την συζήτηση που μας υποσχέθηκε ο κ. Βακάκης ότι θα πραγματοποιηθεί ανάμεσά μας με τη πρώτη δοθείσα ευκαιρία.
Ανεξάρτητα από τις ηχηρές διαφωνίες μας και τις ιδεολογικές διαφορές μας, ο κ. Βακάκης δεν φαίνεται να ανήκει στους «βαρήκοους» ή ανεύθυνους  παράγοντες της δημόσιας ζωής.


 Θύρσος Έλληνες Εθνικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: