Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Διιαβάζοντας για το μοίρασμα του Αιγαίου σε μερικές γουλιές Freddo



      

Ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Δημοκρατία" "αποκάλυψε" το "ύπουλο σχέδιο" μοιράσματος του Αιγαίου από τους Τούρκους μέσω μίας έκθεσης αρχαιολογικών ευρημάτων στην Κωνσταντινούπολη που ευρέως διαδίδουν οι διοργανωτές της ως "μία ευκαιρία συναδέλφωσης των δύο λαών μέσω της κοινής τους αρχαίας κληρονομιάς" (περισσότερα για την είδηση εδώ.




http://news247.gr/ellada/eidiseis /toyrkikh_proklhsh_apo_to_arxaio_parelthon_me_fonto_to_aigaio.1310322.html )  

Τα αντανακλαστικά συνηθισμένα είτε να παραμένουν παγωμένα στο ελληνοειδές του σήμερα, είτε στον όντως ενδιαφερόμενο να εκβάλλει απλώς οργή για την όποια παραχάραξη δεν επιτρέπουν συχνά μία διεξοδικότερη ανάλυση για πιο χρήσιμα συμπεράσματα.
Το κόμμα παρωδία της κυρίας Μητσοτάκη προφανώς και δεν το έπιασε η κάψα για τα Εθνικά ζητήματα και μάλιστα αυτά που αφορούν τα της Ιστοριογνωσίας και της ορθής απόδοσης των πραγμάτων. Άλλωστε η αδιαφορία τους να συνδράμουν την υπόθεση του Βωμού των 12 Θεών στο Θησείο μας το απέδειξε..Απλώς καλλιεργούν τις  δήθεν εθνικιστικού τύπου νερομπογιές τους ώστε ζωγραφίσουν την καρικατούρα ενός πατριώτη. Γνωρίζουμε καλά όλοι όμως ότι όταν έπρεπε να υπερασπιστούν Εθνική κυριαρχία απέναντι στο ΔΝΤ επέλεξαν απλώς Financial Global Goverment..
Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι προφανώς και δεν είναι ανιστόρητοι (οι επιτελείς τους) και γνωρίζουν καλά το ψεύδος πάνω στο οποίο επενδύουν.


Ο Νέο Οθωμανισμός είτε με τις ευλογίες της Αμερικής είτε χωρίς έχει γίνει αυτοσκοπός για την ηγεσία της όλο και επιθετικότερης όλο και πιο διεκδικητικής Μουσουλμανικής χώρας. Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι επενδύουν περισσότερο στην ανέχεια που δείχνει η Ελλάδα απέναντι στις τακτικές τους παρά στις πράξεις τους καθεαυτές.
Και είναι σοφή μία τέτοια τακτική..
Το Ελληνοειδές, ο υπήκοος του Ελλαδικού Προτεκτοράτου του Δ.Ν.Τ. ανησυχεί για το μέλλον της τιμής του Freddo (το φραπέ απέθανε) παρά για την Ταυτότητά του. Ο δε ενδιαφερόμενος Πολίτης μάχεται με πολλές Λερναίες και μάλιστα τουλάχιστο μία από αυτές είναι γέννημά του -κάτι που θα σχολιαστεί σε μελλοντική ανάρτηση- και αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε μία αποδοτική δράση απέναντι στη Τάξη Πραγμάτων που τον θέλει δέσμιο.
Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο η Τουρκική πολιτική πετυχαίνει. Το τελευταίο συμπέρασμα που θα αναφέρω για την ώρα είναι ο συμβιβασμός με την ιδέα του να μεταβληθεί αυτή η χώρα σε υποτελής απέναντι στην Ανατολική επέκταση.Οικονομικά, Πολιτιστικά.
Φυσικά ο πραγματικός εχθρός μας, κοιμάται ανενόχλητος στο κρεβάτι της αποβλάκωσης που του στρώσαμε τις 3 τελευταίες δεκαετίες.
Το 80 οι Πολίτες σοσιαλίζονταν με οδηγό το ρουσφέτι, το 90 γέμισαν τα καφενεία και τις καφετέριες τις επαρχίας (αλλά και τους οίκους ανοχής) καθώς τσάμπα ξένοι  λαθραίοι εργάτες αντάλλαζαν τον κόπο τους για δάνειο ενός πιάτου φαί αλλά και με επιτόκιο τη βίαιη αλλαγή της καθημερινότητας, ενώ το 2000 η χώρα άρχισε να παράγει σωρηδόν μοντέλα, διευθυντές, χρηματιστές, τραγουδιστές, προϊσταμένους κομμωτήρια και σπα.
Τα Μουσεία αραχνιάσαν και σάπισαν (τα Μουσεία, όχι τα σούπερ Μάρκετ εστιατόρια τύπου Ακροπόλεως..) το δε σημείο Ορόσημο των Αθηνών καταχώθηκε στο έδαφος προς "μελλοντική αποκατάσταση"..
Η "αριστερά" ψάχνει να βρει τις εκλογικές συνιστώσες της, η δεξιά την κατάλληλη διαχειριστική φόρμουλα μιας τεχνοκρατικής λύσης επί των οικονομικών, ένα σχεδιασμό για να σώσει τις τράπεζες και όχι το λαό.
Ευτυχώς δηλαδή που έπεσε η τιμή του Freddo και θα πίνουμε καφέ..

                                              Η υπόστασή μας θα συνεχίσει να κείτεται






Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Απόδοση Τιμών στους Θερμοπυλομάχους - Honoring the Fallen Heroes of Thermopylae

Μέλη της Οργάνωσης Θύρσος συγκεντρώθηκαν στο Λόφο Κολωνού, στο Μνημείο των Θερμοπυλών, την Κυριακή 17 Ιουλίου, αποδίδοντας Τιμές στους Πεσόντες Ήρωες όλων των μαχών στη συγκεκριμένη περιοχή ανά τα χρόνια.
Τελέστηκε Ιεροπραξία στην οποία μετείχαν συγκινητικά με τον τρόπο τους αρκετοί επισκέπτες από το εξωτερικό που αν και τυχαία μας συνάντησαν ερχόμενοι στον Ιερό Τόπο, έκαψαν και εκείνοι θυμίαμα και έκαναν Σπονδή, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την Ιερότητα των στιγμών αυτών.
Ακολούθησε κατάθεση Στεφάνου και η Τελετή ολοκληρώθηκε με την Ονοματοδοσία εκλεκτού Μέλους μας υπό τα όμματα των Θεών, ενώπιον Προγόνων και συμμαχητών του.
Με εξαίρεση λίγους μα καλούς Φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους στη Τελετή Μνήμης ( και πρωτίστως Τίμησαν Θεούς και Προγόνους) το «μεγάλο πλήθος» των υπολοίπων..Ελληνοκεντρικών έλαμψε με την απουσία του. Εμείς θα Τιμούμε κάθε χρόνο τους Ήρωες και τους Θεούς μας στις Ιερές Θερμοπύλες με λιτό και σεμνό ύφος όπως αρμόζει, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, ως ελάχιστο χρέος και Φόρο Τιμής προς αυτούς.

Χαίρεται πάντες Αθάνατοι Θεοί, αιέν εόντες!

Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας www.thyrsos.gr


Members of Thyrsos Organization gathered on Sunday 17th of July on their annual Rite Honoring the Fallen Heroes of Our Nation on all battles that took place in the area of Thermopylae. Whatever circumstances maybe on this country we shall always gather each and every year as the least we are obligated to do for those who were Victorious even on their death at the battlefields.

We warmly thank the foreign visitors who stood in respectful silence and joined us understanding the Sacredness of the Rite.

Glory and Honor to our Gods and Ancestors!

More photos on www.thyrsos.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τουρκική χολή για την κυπριακή τραγωδία, και μια Μεταπολιτευτική άποψη ψευτοπροοδευτισμού

Έχοντας σιχαθεί εντελώς από τη κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα μέσω των πολιτικών αποφάσεων μικρόψυχων ανδρείκελων που μας οδηγούν σε ένα μέλλον που πραγματικά κανένας δεν επέλεξε- αν και όντως μεγάλο μέρος των "πολιτών" έχει αντιστοιχία σε ευθύνες που τους αναλογούν..-
αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά αν είναι τόσο σημαντικά αυτά που φοβάται μη χάσει ο καθένας ή αν έχει αποκτηνωθεί νοητικά και δεν διεκδικεί τη μοίρα του.
Αν και θα "διακινδυνεύσω" να χαρακτηριστώ ως "ακραίος"-πράγμα που ελάχιστα με ενδιαφέρει-
καταγράφω στο ιστολόγιο τη παρακάτω είδηση που αλίευσα και έχει άμεση σχέση και με το επόμενο που ακολουθεί.
Αυτοί οι "πολίτες" τριγύρω, μου μοιάζουν σαν ραβίνοι με φέσι πλέον..
Από τη μία δεν αντιδρούν στη περαιτέρω ουσιαστικά επιδότηση του κλήρου του κραταιού δόγματος και από την άλλη στήνονται στα χαζοκούτια τους την ώρα που η Πατρίδα ψυχορραγεί, για να "απολαύσουν" τουρκικά σήριαλ γυρισμένα στις περιοχές της Κύπρου που Ελλαδίτες και Κύπριοι έχουν νωπό ακόμη το αίμα τους χυμένο για τα βίτσια των υπερδυνάμεων που αποφάσισαν τη σφαγή και τη διχοτόμηση της Νήσου.
Γκιαούρ, Ρωμιέ, μάγκα μπακλαβά, πλήρωνε τους φόρους σου πειθήνια, σκάσε, και βούρκωνε όταν η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου σου σήριαλ τρέχει στεναχωρημένη στις ρημαγμένες γειτονιές της Κύπρου από τον Αττίλα.

Από το Newsbomb.gr:
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/66587/toyrkikh-cholh-gia-thn-kypriakh-tragwdia


"Κάθε όριο αθλιότητας και προκλητικότητας ξεπερνούν οι θερμοκέφαλοι λιβελογράφοι που υποστηρίζουν τις επικίνδυνες θέσεις του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου. Αυτή είναι η αίσθηση που προκαλεί το εμετικό και ανθελληνικό ρεπορτάζ του τούρκικου Show TV στο δελτίο ειδήσεων του «Show Haber».
Οι γκεμπελίσκοι του κεμαλισμού δεν σέβονται ούτε τη μνήμη δώδεκα αθώων ανθρώπων που χάθηκαν, και κάνουν λόγο για «ανόητους Έλληνες στρατιώτες που προκάλεσαν έκρηξη σε κυπριακή βάση».
Οι βασιβουζούκοι του καθεστώτος Ερντογάν, βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν με πόσο "καλή πίστη" συντηρείται η ελληνοτουρκική προσέγγιση, την οποία υποστηρίζει ο πρωθυπουργός κ. Γ. Α. Παπανδρέου και ευλογεί η υπηρεσιακή γραφειοκρατία του Στέιτ Ντηπάρτμεντ.


Δείτε περισσότερα σε άπταιστα βανδαλικά, όπως αναρτήθηκε στο YouTube."

                                 .........................................................................


Και ως επιπλέον ας προσθέσω και την..εξαιρετική διαφήμιση του περιοδικού για δίποδα βλήματα..





....................................................................................................................................................................
Και τώρα στον κύριο Ψυχογιό του Βήματος που αναρωτιέται γιατί η χώρα δεν πάει μπροστά μιας και είναι "αναγκασμένη" να σέβεται τα -προφανώς- παράλογα αιτήματα των Δωδεκαθειστών για το Βωμό στο Μοναστηράκι που τον ονομάζει "Ναο", πράγμα που δείχνει ξάστερα ότι ούτε καν ξέρει για το θέμα και απλά αναμασά βλακείες παίζοντας με τα συναισθήματα του κόσμου.
Α! Μη ξεχάσω, λέει ότι πρέπει να κόψουμε και τα Αρχαία Ελληνικά, καθότι νεκρή γλώσσα βλέπετε..

"Η χούντα δεν τέλειωσε για την περιθωριακή Αριστερά – αλλά µήπως τέλειωσε το Βυζάντιο; Η κρατική Εκκλησία της Ελλάδος αποτελεί τη ζωντανή συνέχειά του µε την ιεραρχία της, τους τίτλους της, την αµφίεσή της, τη γλώσσα της. Μήπως τέλειωσε η Αρχαία Ελλάδα; Τα αρχαία ελληνικά βασανίζουν τα παιδιά στα σχολεία, ο ∆ηµήτρης Αβραµόπουλος ως δήµαρχος Αθηναίων υπέγραψε µε τον αντίστοιχο της Σπάρτης Συνθήκη Ειρήνης για το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέµου, οι σηµερινοί Σπαρτιάτες πορεύονται αλληλέγγυοι µε τους Αθηναίους προς το Σύνταγµα. Για το ΚΚΕ δεν έχει τελειώσει ο Εµφύλιος, πρέπει πάντα το κόµµα να κρύβει τα οικονοµικά του και τις λειτουργίες του από τις δυνάµεις καταστολής. Για τους δωδεκαθεϊστές δεν έχει εκπέσει το ∆ωδεκάθεο: χάριν της θρησκευτικής ελευθερίας τους ο σταθµός του µετρό στο Μοναστηράκι δεν θα λειτουργεί ώσπου να αποφασίσει η ελληνική ∆ικαιοσύνη (που ζει στην εποχή του αραµπά) για την τύχη του ναού που βρίσκεται στις γραµµές του. "


Το υπόλοιπο κείμενο το βρίσκετε εδώ:
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=408210

"Αγαπητέ" Ψυχογιέ, έχει εκπέσει στα σίγουρα η γενιά σου που με τις αηδίες της θρυλικής Μεταπολίτευσης που ξέρασε, μας έφερε ως εδώ..
Άι Σιχτίρ? Ικανοποιημένος τώρα?

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Φρυκτωρίες για τον Ήλιο, βίντεο- Beacons for the Sun, video

Οι Β΄ Φρυκτωρίες για τον Ήλιο ξεκίνησαν με το Θερινό Ηλιοστάσιο.
Αποτελούν μία πρόταση - πρόσκληση από εμάς, για κοινό εορτασμό των Ιερών Εορτών των Ηλιοστασίων τόσο ανάμεσα στους Εθνικούς της Ελλάδος, όσο και με τους Εθνικούς από όλο το κόσμο με μοναδικό στόχο να αποτελέσει ένα κάλεσμα για Ενότητα και Αλληλεγγύη ανάμεσα στους Λαούς των Παραδόσεων, τους Λαούς των Εθνών.Το Κάλεσμά μας είναι διαρκές και αναμένουμε την ανταπόκριση από όλους μιας και αυτά που μας ενώνουν είναι σαφώς περισσότερα και ποιοτικότερα από αυτά που τυχόν μας χωρίζουν.
Οι Φρυκτωρίες για τον Ήλιο στο Θερινό Ηλιοστάσιο αυτού του έτους που διανύουμε, μας έφεραν σε επαφή με νέους αδελφούς και χτίστηκαν καινούριες γέφυρες.
Είναι κατάλληλες οι συνθήκες και κάτι παραπάνω από αναγκαίο, ώστε οι Εθνικοί να συντονίσουν τις δυνάμεις τους κάτω από τον κοινό σκοπό της Υπεράσπισης των Παραδόσεών τους.
Επόμενο Κάλεσμα από την Οργάνωση Θύρσος, στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο, όπου και καλούμε από τώρα κιόλας όλους να μεταφέρουν το Μήνυμα της συμμέτοχής και να συμπράξουν.

Ευχές για Δύναμη και Υγεία
Θύρσος- Έλληνες Εθνικοί

Χαίρεται πάντες Αθάνατοι Θεοί, αιέν εόντες!



The Beacons for the Sun is an invitation to all Gentiles, Heathens, People of the Old Faith for the participation in a common celebration of the Sacred Festivals of the Solstices. Step by step, every time we hope to make those Gatherings more wider hoping that the bridges we can build shall stand as a stronghold in the defense of the Traditions of the Old Faiths. The self demolition of these societies as already takes place, must find us Standing and Proud. The Living Traditions and their People can make the change!
We call from today the next contact, for the upcoming "Beacons for the Sun" on Winter Solstice and we invite you to make our Bonds Stronger. Spread the message and this open invitation, to every Sister and Brother. We thank deeply everyone that Honored us on Summer Solstice.
The Fire still Burns!

Thyrsos Hellenes Ethnikoi

Glory to the Eternal Gods!


www.thyrsos.gr

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Απόδοση Τιμών στους πεσόντες των Θερμοπυλών


Τελετή απόδοσης Τιμών στους Θερμοπυλομάχους από την Οργάνωση
«Θύρσος – Έλληνες Εθνικοί»
Κυριακή 17 Ιουλίου
Ώρα προσέλευσης: 17.30 στο λόφο Κολωνού, ακριβώς απέναντι από σύγχρονο Μνημείο.
Έναρξη Τελετής: 18.00 ακριβώς.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο hellenesthyrsos@gmail.com
 Όσοι τυχόν επισκέπτες επιθυμούν, μπορούν να φέρουν μαζί τους για να καταθέσουν άνθη  ή Οίνο για τις σπονδές ως ελάχιστο δείγμα Σεβασμού προς τους Ήρωες .