Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τουρκική χολή για την κυπριακή τραγωδία, και μια Μεταπολιτευτική άποψη ψευτοπροοδευτισμού

Έχοντας σιχαθεί εντελώς από τη κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα μέσω των πολιτικών αποφάσεων μικρόψυχων ανδρείκελων που μας οδηγούν σε ένα μέλλον που πραγματικά κανένας δεν επέλεξε- αν και όντως μεγάλο μέρος των "πολιτών" έχει αντιστοιχία σε ευθύνες που τους αναλογούν..-
αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά αν είναι τόσο σημαντικά αυτά που φοβάται μη χάσει ο καθένας ή αν έχει αποκτηνωθεί νοητικά και δεν διεκδικεί τη μοίρα του.
Αν και θα "διακινδυνεύσω" να χαρακτηριστώ ως "ακραίος"-πράγμα που ελάχιστα με ενδιαφέρει-
καταγράφω στο ιστολόγιο τη παρακάτω είδηση που αλίευσα και έχει άμεση σχέση και με το επόμενο που ακολουθεί.
Αυτοί οι "πολίτες" τριγύρω, μου μοιάζουν σαν ραβίνοι με φέσι πλέον..
Από τη μία δεν αντιδρούν στη περαιτέρω ουσιαστικά επιδότηση του κλήρου του κραταιού δόγματος και από την άλλη στήνονται στα χαζοκούτια τους την ώρα που η Πατρίδα ψυχορραγεί, για να "απολαύσουν" τουρκικά σήριαλ γυρισμένα στις περιοχές της Κύπρου που Ελλαδίτες και Κύπριοι έχουν νωπό ακόμη το αίμα τους χυμένο για τα βίτσια των υπερδυνάμεων που αποφάσισαν τη σφαγή και τη διχοτόμηση της Νήσου.
Γκιαούρ, Ρωμιέ, μάγκα μπακλαβά, πλήρωνε τους φόρους σου πειθήνια, σκάσε, και βούρκωνε όταν η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου σου σήριαλ τρέχει στεναχωρημένη στις ρημαγμένες γειτονιές της Κύπρου από τον Αττίλα.

Από το Newsbomb.gr:
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/66587/toyrkikh-cholh-gia-thn-kypriakh-tragwdia


"Κάθε όριο αθλιότητας και προκλητικότητας ξεπερνούν οι θερμοκέφαλοι λιβελογράφοι που υποστηρίζουν τις επικίνδυνες θέσεις του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου. Αυτή είναι η αίσθηση που προκαλεί το εμετικό και ανθελληνικό ρεπορτάζ του τούρκικου Show TV στο δελτίο ειδήσεων του «Show Haber».
Οι γκεμπελίσκοι του κεμαλισμού δεν σέβονται ούτε τη μνήμη δώδεκα αθώων ανθρώπων που χάθηκαν, και κάνουν λόγο για «ανόητους Έλληνες στρατιώτες που προκάλεσαν έκρηξη σε κυπριακή βάση».
Οι βασιβουζούκοι του καθεστώτος Ερντογάν, βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να δείξουν με πόσο "καλή πίστη" συντηρείται η ελληνοτουρκική προσέγγιση, την οποία υποστηρίζει ο πρωθυπουργός κ. Γ. Α. Παπανδρέου και ευλογεί η υπηρεσιακή γραφειοκρατία του Στέιτ Ντηπάρτμεντ.


Δείτε περισσότερα σε άπταιστα βανδαλικά, όπως αναρτήθηκε στο YouTube."

                                 .........................................................................


Και ως επιπλέον ας προσθέσω και την..εξαιρετική διαφήμιση του περιοδικού για δίποδα βλήματα..





....................................................................................................................................................................
Και τώρα στον κύριο Ψυχογιό του Βήματος που αναρωτιέται γιατί η χώρα δεν πάει μπροστά μιας και είναι "αναγκασμένη" να σέβεται τα -προφανώς- παράλογα αιτήματα των Δωδεκαθειστών για το Βωμό στο Μοναστηράκι που τον ονομάζει "Ναο", πράγμα που δείχνει ξάστερα ότι ούτε καν ξέρει για το θέμα και απλά αναμασά βλακείες παίζοντας με τα συναισθήματα του κόσμου.
Α! Μη ξεχάσω, λέει ότι πρέπει να κόψουμε και τα Αρχαία Ελληνικά, καθότι νεκρή γλώσσα βλέπετε..

"Η χούντα δεν τέλειωσε για την περιθωριακή Αριστερά – αλλά µήπως τέλειωσε το Βυζάντιο; Η κρατική Εκκλησία της Ελλάδος αποτελεί τη ζωντανή συνέχειά του µε την ιεραρχία της, τους τίτλους της, την αµφίεσή της, τη γλώσσα της. Μήπως τέλειωσε η Αρχαία Ελλάδα; Τα αρχαία ελληνικά βασανίζουν τα παιδιά στα σχολεία, ο ∆ηµήτρης Αβραµόπουλος ως δήµαρχος Αθηναίων υπέγραψε µε τον αντίστοιχο της Σπάρτης Συνθήκη Ειρήνης για το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέµου, οι σηµερινοί Σπαρτιάτες πορεύονται αλληλέγγυοι µε τους Αθηναίους προς το Σύνταγµα. Για το ΚΚΕ δεν έχει τελειώσει ο Εµφύλιος, πρέπει πάντα το κόµµα να κρύβει τα οικονοµικά του και τις λειτουργίες του από τις δυνάµεις καταστολής. Για τους δωδεκαθεϊστές δεν έχει εκπέσει το ∆ωδεκάθεο: χάριν της θρησκευτικής ελευθερίας τους ο σταθµός του µετρό στο Μοναστηράκι δεν θα λειτουργεί ώσπου να αποφασίσει η ελληνική ∆ικαιοσύνη (που ζει στην εποχή του αραµπά) για την τύχη του ναού που βρίσκεται στις γραµµές του. "


Το υπόλοιπο κείμενο το βρίσκετε εδώ:
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=408210

"Αγαπητέ" Ψυχογιέ, έχει εκπέσει στα σίγουρα η γενιά σου που με τις αηδίες της θρυλικής Μεταπολίτευσης που ξέρασε, μας έφερε ως εδώ..
Άι Σιχτίρ? Ικανοποιημένος τώρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: