Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Nomen illi mors

Ένα μούδιασμα έχει απλωθεί στα άκρα του κοινωνικού ιστού καθώς η καταδικαστική απόφαση που του ανακοινώθηκε με πλειοψηφία των "ενόρκων" και ορίζει "μεσοπρόθεσμη" ποινή ως προθάλαμο της περαιτέρω εξόντωσής του δεν στάθηκε δυνατό να αποφευχθεί.
Δεν υπήρχαν μάρτυρες υπεράσπισης, παρά μόνο κατηγορούμενοι. όλοι στις αλυσίδες..
Δεν υπήρχαν όμως και Δικηγόροι Υπεράσπισης.
Έλληνες, ας  έχουμε το Δικαίωμα στην "έφεση"!


Εμείς οι Εθνικοί επιτέλους ας κατεβούμε συντεταγμένα και αποφασισμένα να δώσουμε την υπερασπιστική γραμμή που λείπει από τη "δικαστική αίθουσα", δηλαδή τη Πατρίδα που τη μετατρέψαν σε ένα απέραντο στρατοδικείο ενός στρατού Κατοχής.
Τι περιμένουμε ακόμη?
Δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε..Στο "χάραμα" της νέας εποχής που ξημερώνουνε αυτοί με τη σιχαμένη επιβολή ενός σαδιστικού μεσαίωνα, μας περιμένει όλους έτσι και αλλιώς ο Δήμιος τους.
Nomen illi Mors.









4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ενωθούμε για να δούμε πως είναι...να είμαστε ενωμένοι, έτσι για την ποικιλία της ύπαρξης μας.Νομίζω πάντως πως οι καιροί θα μας επιβάλουν ευρύτερες συμμαχίες. Χαιρετίζω τον Λύκο, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τα πρόβατα...
~Εύανδρος~

Θησέας Λύκος είπε...

Αγαπητέ Εύανδρε σε Χαιρετίζω!
Διακρίνω μία νότα απαισιοδοξίας ταυτόχρονα με μία επιθυμία,μία προσδοκούμενη αλλαγή.
Απόλυτα λογικά τα συναισθήματά σου.
Όμως οι ευρύτερες συμμαχίες είναι κόκκοι άμμου που θα διασπαρθούν με τον πρώτο άνεμο.
Οι Εθνικοί είμαστε ένας ακλόνητος βράχος ως προς τις πεποιθήσεις μας, μα οφείλουμε να είμαστε και Θάλασσα ως προς την ενεργητικότητά μας και αέρας που φέρει αλλαγές, και Πυρ που καθάρει.
Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απόφαση να συζητήσουμε με όρους που δεν δώσαμε στους εαυτούς μας ποτέ στο παρελθόν όταν συναντιόμασταν από κοινού..
Θα έλθεις?..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι ο Λύκος που διάλεξα φίλε, και το ουρλιαχτό σου αβάσταχτο σαν την Συνείδηση...
Είμαι εδώ

Θησέας Λύκος είπε...

dionysousdelight@yahoo.gr
Στείλε μου ένα μέιλ όποτε ευκαιρείς καλέ μου φίλε.