Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Καταδικασμένος ήσουν από χρόνια


Καταδικασμένοι από χρόνια σε μισθοδοσία.Καταλήξαμε να πληρωνόμαστε για να κρατάμε τον κόσμο τους στις πλάτες μας με αντάλλαγμα ψευδαίσθηση ζωής...Να..πληρωνόμαστε...Αλλά και να πληρώνουμε μέρος του βάρους στις πλάτες άλλων. Μια σισύφεια προσπάθεια δίχως οίκτο για κανέναν και για τίποτε.



Τραγική μοιάζει σαν διανοητικά καθυστερημένου ατόμου η οργή των ανθρώπων καθώς νοιώθουν ότι τους στριμώγνουν στην ψευδαίσθηση τους με λιγότερη "πληρωμή".Τόσα χρόνια χαμένα, τόσες ζωές πεταμένες, δίχως κανείς σχεδόν να εγερθεί και να ζητήσει πραγματική ελευθερία από τα δεσμά του.
"Δώστε μας δικαίωμα στον ναρκωτικό ύπνο!", φωνάζουν λόγια που δεν καταλαβαίνουν, λέξεις που τους βάζουν άλλοι στο στόμα και τους κρύβουν το νόημά τους.




Ονειρομανείς, περιμένουν μεσσίες και σωτήρες από "κάπου", και μοιρολογούν χειρότερα και από απαίδευτες δεισιδαιμόνες γριές καθώς το μαρτύριό τους χειροτερεύει.
Φτωχύναμε πραγματικά ως Έθνος όχι γιατί δεν έχουμε Πλούτο και Αξίες, αλλά γιατί τις κάναμε μουσεία και κόψαμε εισητήριο για αυτές. Κάτι "νεκρό", μια μούμια που είναι αξιοθέατο για άλλους.Καμία αξία για τους γηγενείς. Μόνο αυτά τα λαχταριστά χάρτινα ναρκωτικά θέλουν..


Μακάβριο ελληνοειδές που προσκυνάς όποιον σου πετάξει τις καλύτερης συσκευασίας αλυσίδες, είσαι από χρόνια σάπιος. Η ώρα σου τελείωνει.
Θέλουμε να γκρεμίσουμε τα μουσεία σου και να Ελευθερώσουμε τη Ζωή της Ελλάδος.. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: